ОСНОВНІ СТРАВИ

Стейк з лосося/ Ананасова глазур/ Спаржа/ Броколі/ Фенхель/ Шпинат ………………… 570

370г

Сосиска з картоплею/ Картопля з пармезаном/ Мікс зелені/ Майонез шрірача/ Маринований шалот …………………………….…….. 390

290г

Тост з сардинами/ Страчателла/ Червоний кав'яр/

Каперси/ Яйце .................330

270г
Гедза з куркою та креветками 
360
260г

Сендвіч з яловичиною/ Тостовий хліб/ Джем бекон/ Свіжа цибуля/ Пармезанова еспума ………………………………………………… 375 

360г

Курка су-від з сирним пюре/ Стегно куряче/ Картопляне пюре/ Сир ементаль/ Піко де гайо ……………….……..……………………. 365

360г

Телячі щічки/ Картопляне пюре/ Броколі/ Морква/Дайкон/ Стебло селери/ Соус теріякі/ Кале ..…………………………..…..………. 450

370Г
Пресована качка/ Лапша з селери/ Соус з білих грибів
440
350г

Бургер/ Котлета з яловичини/ Сир ементаль/ Цибуля/ Піко де гайо/ Соус хойсін ……….. 420 

310г
Батат фрі/ Тоннато/ Кранч
210
250г

Соте з морепродуктів/ Креветки/ Мідії/ Лосось/ Кальмар/ Вершковий соус ………………… 550

375г