Сам термін «фудперінг» з’явився відносно нещодавно, у 2009 році в Великобританії, і потроху дістався до наших країв.
Ціль заходу — відійти від стереотипів, що існують у гастро-сфері (наприклад, що до червоного вина пасує тільки мясо), і створити новаторські та не банальні ароматично-смакові поєднання.
Якщо ви хоч раз були нашими гостями, ви точно знаєте, як сильно ми про експеременти.
Тож для кожного з наших раутів ми вигадуємо 5 нових страв і 5 коктейлів.
Меню та напої — це завжди сюрприз.
Гості знають лише тему рауту й не більше. У процесі вечері, разом з шефом розповідаємо про зв’язок та ідею кожної страви та коктейлю ( у більшості випадків вони готуються ексклюзивно саме під подію).
Синергія їжі та напоїв. П’янко, смачно та по-новому.
Запевняємо, що відвідування рауту — це шанс для відкриттів та дослідження своїх смакових рецепторів.