ZWEIG

Звана вечеря, або, як кажуть у Zweig, Раут, — це наше бачення фудперінгу.

Сам термін «фудперінг» з’явився відносно нещодавно, у 2009 році в Великобританії, і потроху дістався до наших країв. 

Ціль заходу — відійти від стереотипів, що існують у гастро-сфері (наприклад, що до червоного вина пасує тільки мясо), і створити новаторські та не банальні ароматично-смакові поєднання.

Якщо ви хоч раз були нашими гостями, ви точно знаєте, як сильно ми про експеременти. 

Тож для кожного з наших раутів ми вигадуємо 5 нових страв і 5 коктейлів.

Меню та напої — це завжди сюрприз. 

Гості знають лише тему рауту й не більше. У процесі вечері, разом з шефом розповідаємо про зв’язок та ідею кожної страви та коктейлю ( у більшості випадків вони готуються ексклюзивно саме під подію). 

Синергія їжі та напоїв. П’янко, смачно та по-новому.

Запевняємо, що відвідування рауту — це шанс для відкриттів та дослідження своїх смакових рецепторів.