СТАРТЕРИ

Хумус/ Буряк конфі/ Салікорнія/ Оливкова олія/ Хліб тартін
290
310г
Пан кон томате/ Томати/ Оливкова олія/ Хліб Тартін ........................................................ 105
200г

Карпаччо з рибая/ Соус понзу/ Пармезан/ Хліб тартін/ Оливкова олія …………..........……. 370

190г

Крудо з сібасу/ Дайкон/ Соус трюфель - юзу/ Кунжутне масло/ Кінза/ Чілі перець ...............440

160г

Тост із щокою/ Огірки кімчі/ Кінза ................ 290

170г

Карпачо з тунця/ Соус верде/ Фенхель/ Хліб тартін ....................................................... 390

210г

В’ялена качка/ Соус тоннато-тонкацу ..…... 350

80г

Бурата з баклажаном/ Баклажан фрі/ Світ чілі/ Еспума пармезан ………………….....…….. 410

335г

Сардини/ Печений перець/ Гуакамоле/ Кінза/ Лайм/ Тартін .............................................. 370

295г

Тар тар з яловичини/ Мікс зелені/ Горіхи/ Пармезановий соус/ Соус тонкацу/ Хліб тартін ……………….....................................…….… 390

185г
Паштет/ Цибуля конфі/ Мигдаль/ Тостовий бріош …………………………………….. 280
170Г
Чебуреки/ Сом-унагі/ Соус Спайсі
385
150г