СТАРТЕРИ



Карпаччо з рибая/ Соус понзу/ Пармезан/ Хліб тартін/ Оливкова олія …………..........……. 370

Крудо з сібасу/ Дайкон/ Соус трюфель - юзу/ Кунжутне масло/ Кінза/ Чілі перець ...............440

Тост із щокою/ Огірки кімчі/ Кінза ................ 290

Карпачо з тунця/ Соус верде/ Фенхель/ Хліб тартін ....................................................... 390

В’ялена качка/ Соус тоннато-тонкацу ..…... 350

Бурата з баклажаном/ Баклажан фрі/ Світ чілі/ Еспума пармезан ………………….....…….. 410

Сардини/ Печений перець/ Гуакамоле/ Кінза/ Лайм/ Тартін .............................................. 370

Тар тар з яловичини/ Мікс зелені/ Горіхи/ Пармезановий соус/ Соус тонкацу/ Хліб тартін ……………….....................................…….… 390

