СТАРТЕРИ

Хумус з аспарагусом/ Квасоля/ Дріжджові пластівці/ Оливкова олія/ Хліб тартін
295
340г

Карпаччо з рибая/ Соус понзу/ Пармезан/ Хліб тартін/ Оливкова олія ………………. 335

190г

Крудо з сібасу/ Дайкон/ Соус трюфель - юзу/ Кунжутне масло/ Кінза/ Чілі перець ...............410

160г

Тост із щокою/ Огірки кімчі/ Кінза ...... 290

170г

Карпачо з тунця/ Соус верде/ Фенхель/ Хліб тартін ................... 350

210г

В’ялена качка/ Соус тоннато-тонкацу 

 ………………........ 320

80г

Бурата з баклажаном/ Баклажан фрі/ Світ чілі/ Еспума пармезан ……………………….. 410

335г

Сардини/ Печений перець/ Гуакамоле/ Кінза/ Лайм/ Тартін ............. 350

295г

Тар тар з яловичини/ Мікс зелені/ Горіхи/ Пармезановий соус/ Соус тонкацу/ Хліб тартін …………………….… 360

185г
 

Паштет/ Цибуля конфі/ Мигдаль/ Тостовий бріош …………………………………….. 250

170Г
Чебуреки/ Сом-унагі/ Соус Спайсі
385
150г