СТАРТЕРИ


Карпаччо з рибая/ Соус понзу/ Пармезан/ Хліб тартін/ Оливкова олія ………………. 335

Крудо з сібасу/ Дайкон/ Соус трюфель - юзу/ Кунжутне масло/ Кінза/ Чілі перець ...............410

Тост із щокою/ Огірки кімчі/ Кінза ...... 290

Карпачо з тунця/ Соус верде/ Фенхель/ Хліб тартін ................... 350

В’ялена качка/ Соус тоннато-тонкацу
………………........ 320

Бурата з баклажаном/ Баклажан фрі/ Світ чілі/ Еспума пармезан ……………………….. 410

Сардини/ Печений перець/ Гуакамоле/ Кінза/ Лайм/ Тартін ............. 350

Тар тар з яловичини/ Мікс зелені/ Горіхи/ Пармезановий соус/ Соус тонкацу/ Хліб тартін …………………….… 360

